Loading the content... Loading depends on your connection speed!

0722 214 949 office@decomobinvest.ro

Despre noi

Infiintata in anul 2016, compania Decomob Confort Invest are ca activitate principala importul de feronerie si accesorii din China, Polonia, Turcia, Italia si Germania si distributia acestora in Romania prin intermediul partenerilor sai.

Atuurile noastre sunt:

  • 17 ani de experienta in domeniul productiei de mobilier, a achizitiei de materii prime, materiale, feronerii si accesorii pentru mobila
  • relatii directe si foarte bune cu fabrici producatoare din aceste tari
  • o buna cunoastere a pietei de mobila din Romania si a necesitatilor acesteia

Depunem toate eforturile pentru a avea continuitate in stocuri pentru cele mai vandabile produse identificate in timp, iar “la comanda” putem aduce si alte produse de care dumneavoastra aveti nevoie, cu indeplinirea unor conditii de cantitate impuse de producator.

Avem de asemenea posibilitatea de a dezvolta si implementa noi produse care nu exista inca pe piata romaneasca, dar pentru care conditia cantitatii minime de comanda este indeplinita.

Suntem unicii reprezentanti pentru Romania ai companiei Akces Plast din Polonia – producatori de accesorii din plastic pentru mobila. Pentru a vizualiza produsele acestui furnizor, va rugam sa accesati link-ul de mai jos.

http://akcesplast.pl/produkty/

Va invitam sa incepeti colaborarea cu noi pentru a va convinge ca suntem partenerul de care aveti nevoie !